Staysure Tour Elite kommer til Nordtyskland

Den 8. udgave af WINSTONgolf Senior Open finder sted den 19.-21. juli 2019!

Schwerin / Vorbeck – Den 3. weekend i juli 2019 står Mecklenburg-Vorpommern i elitesportens navn: 60 europæiske golfstjerner fra Staysure Tour er tilbage i Vorbeck, hvor du kan opleve dem på tæt hold i Schwerin.

Nyhed til næste år: Efter 3 år, hvor WINSTONlinks har været mesterskabsbanen, skal WINSTONopen være vært for den kommende turnering fra den 19. – 21 juli. Modellen opretholdes efter Alfred Dunhill Links Championship: De 2 første dage spiller en professionel og en amatør sammen. Den sidste dag spiller de professionelle for dem selv.

Arrangørerne forventer med rette et felt af deltagere af høj kaliber. Turneringsdirektør Stefanie Merchel har en meget specifik spiller i tankerne: "Planlægningen var lidt længerevarende i år. Vi ønskede at koordinere med WINSTONgolf Ambassadør Bernhard Langer's kalender så godt som muligt, for at sikre størst mulig chance for hans deltagelse. Vi har foretaget ændringen af lokationen, fordi WINSTONgolf har to gode baner, og WINSTONopen fortjener at være i fokus igen. Vi ønsker også at give vores spillere og tilskuere en god forandring.

David MacLaren, leder af Staysure Tour, understreger værdien og betydningen af Staysure Tour: "Sidste år var vi, for første gang, i stand til at vinde en langsigtet titelsponsor for vores internationale turneringsserie Staysure. Dette understreger den generelt stigende interesse for de europæiske professionelle i U-50. I 2019 forventes der at være 20 turneringer i hele Europa på turneringsplanen. WINSTONgolf er den eneste station i Tyskland og også meget populær blandt spillerne på grund af det attraktive støtteprogram og gæstfriheden fra hele teamet. "

læs mere om Winstongolf og se golfpaker