GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

DE BEDSTE TILBUD NÅR DIN GOLFFERIE GÅR TIL SLESVIG-HOLSTEN

Nordsøen – Østersøen – ved grænsen til Hamborg

Slesvig-Holsten er et Eldorado for golfere. Du finder mere end 60 golfbaner mellem Sylt, Fehmarn og ved grænsen til Hamborg. Her finder man, som golfturist, den største tæthed af golfbaner, med 1.125 golfhuller, samt frisk havluft, lange sandstrande, historiske steder, storslåede herregårde og klare søer.

Golfbanerne er varieret og tilbyder spektakulære udsyn til det Slesvig-holstenske landskab. Tilbuddene, hvor du kan spille golf på land, mellem havene, er helt unikke: med golfküsten*card maxi, golfküsten*card mini og golfküsten*card flexi kan du spille op til 35 forskellige baner til en reduceret pris.

Få dit golfküsten*card her


Med Golfküsten* har du gode kort til alle regioner

Golfküsten*card flexi er ideel for en 3-dages golfferie i Slesvig-Holsten, det første 9 hullers kort, som er gyldigt på tværs af regioner, til kun 99,- euro. Konceptet er enkelt: vælg 5 ud af et stort antal golfbaner ved Nordsøen og Østersøen, i det idylliske indland eller ved grænsen til Hamborg og nyd fairways på en afslappende 9 hullers runde, med et unikt landskab i baggrunden.

Tip: Med Golfküsten*card flexi kan du også kombinere to 9 hullers runder til en 18 hullers runde. Det betyder at du kan tage på golfweekend og spille 9 huller fredag og 18 huller både lørdag og søndag. Kortet gælder til de fleste golfbaner, 365 dage om året, og er gyldigt et helt år fra den første spillerunde.

Hvis du vil have mere golf, kan du købe det klassiske Golfküsten*card maxi med 18 hullers golfrunder. Kortet giver dig en attraktiv rabat på greenfees alle steder, fra Fehmarn til Föhr og fra St. Peter-Ording til de omkringliggende baner ved Hamborg. Du kan vælge 5 ud af 35 golfanlæg og spiller 18 huller hvert sted. Kortet koster 179,- euro, som er lige med 35,80,- euro, uanset hvilken golfbane du spiller på. Golfküsten*card gælder også til 24 forskellige golfbaner i weekenderne.

For dig, som elsker 18 hullers golfrunder, men ikke har så meget tid, kan du benytte dig af golfküsten*card mini – så kan du spille tre 18 hullers golfrunder for kun 39,70,- euro. Enhver som køber kortet betaler 119,- euro og kan runderne kan let bookes i sekretariatet. Du finder alle kortene her golfkueste.de/vorteilskarte/golfkuestencard og i klubberne, som er med i golfküsten*card.

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

Tag din firbenede ven med på golfbanen!

I Slesvig-Holsten er golferens bedste ven også velkommen. Over 20 golfanlæg i regionen er særligt hundevenlige. Hvis du vil have din firbenede ven med, skal du kontakte golfklubben for at høre om muligheden for at medbringe din hund. Hvis klubben ikke tillader hunde, kan Fido hygge derhjemme på tæppet.

Hvis der ikke er noget generelt forbud, skal du dog stadig være opmærksom på forskellige punkter. Ford et første, skal man altid tage hensyn til hinanden. Selvom golfklubben tillader hunde, er det ikke alle der er glade for hunde. Hunden må derfor ikke forstyrre andre golfere.

Du kan se de hundevenlige klubber her

Feriemagasin og internet

Slesvig-Holsten har etableret sig som en af de mest attraktive golfdestinationer, ikke bare i Tyskland, men i hele Europa. Magasinet, golfküste*- Golfferie i Slesvig-Holsten, tilbyder omfattende og interessant information om forskellige overnatningsmuligheder, golfbaner og ferieregioner.

Magasinet udgives hvert år, med mange faglige højdepunkter: De to stærke partnere, Golfverband Schleswig-Holstein e.V. og golfküste * redaktionen i sh: z medienhaus arbejder sammen om udgivelsen af magasinet, effektivt og pålideligt. Golfküste* bliver uddelt ud til 700 golfanlæg: ca. 400 i Tyskland, ca. 160 i Sydsverige og ca. 130 i Danmark. Derudover uddeles det på de vigtigste golf- og turismemesser samt på berømte golfhoteller.

Feriemagasinet "Golfküste * Schleswig-Holstein" findes på internettet på www.golfkueste.de eller på (49) 4521-830666.

Læs online magasinet golfküste (engelsk version)

Hjemmesiden www.golfkueste.de tilbyder en oversigt over alle golfbaner mellem Nordsøen og Østersøen og specielt for golforienterede hoteller.

VORES KUNDER SIGER

Kai Hartmeyer

Golf i Tyskland er for alle

Vi elsker at smutte til Tyskland og golf i Tyskland er for alle! Golf i Tyskland bliver vi aldrig færdig med.

Torben Johansen

Kan kun anbefale jer

Service i topklasse, hurtige tilbagemeldinger og medarbejdere der vil gøre alt for, at opfylde vores behov. Vi har brugt jer før og det bliver ikke sidste gang.

Johnny Tang Frandsen

Bruger jer altid

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Flemming Ohlsen

Godt tilrettelagt

Vi havde en fremragende tur, hvor alt bare fungerede. Vi bruger jer gerne fremover - stor ros fra gruppen.