GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

DE BEDSTE TILBUD NÅR DIN GOLFFERIE GÅR TIL SLESVIG-HOLSTEN

Nordsøen – Østersøen – ved grænsen til Hamborg

Slesvig-Holsten er et Eldorado for golfere. Du finder mere end 60 golfbaner mellem Sylt, Fehmarn og ved grænsen til Hamborg. Her finder man, som golfturist, den største tæthed af golfbaner, med 1.125 golfhuller, samt frisk havluft, lange sandstrande, historiske steder, storslåede herregårde og klare søer.

Golfbanerne er varieret og tilbyder spektakulære udsyn til det Slesvig-holstenske landskab. Tilbuddene, hvor du kan spille golf på land, mellem havene, er helt unikke: med et golfküsten-card kan du spille op til 22 forskellige baner til en reduceret pris.

Få dit golfküsten-card her


Med Golfküsten har du gode kort til alle regioner

Det nye Golfküsten-card, som kan købes for kun 29 EUR, giver dig 40% rabat på den normale greenfee i de 22 golfklubber i Slesvig-Holsten, der er omfattet af aftalen.

Du kan se hvilke golfklubber, der er med i Golfküsten-card her: www.golfkueste.de

Bestilling
Du kan nemt og bekvemt bestille dit Golfküsten-card i deres onlineshop.

Gyldighed
Dit Golfküsten-card er gyldigt i indeværende kalenderår.

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

Feriemagasin og internet

Slesvig-Holsten har etableret sig som en af de mest attraktive golfdestinationer, ikke bare i Tyskland, men i hele Europa. Magasinet, golfküste*- Golfferie i Slesvig-Holsten, tilbyder omfattende og interessant information om forskellige overnatningsmuligheder, golfbaner og ferieregioner.

Magasinet udgives hvert år, med mange faglige højdepunkter: De to stærke partnere, Golfverband Schleswig-Holstein e.V. og golfküste * redaktionen i sh: z medienhaus arbejder sammen om udgivelsen af magasinet, effektivt og pålideligt. Golfküste* bliver uddelt ud til 700 golfanlæg: ca. 400 i Tyskland, ca. 160 i Sydsverige og ca. 130 i Danmark. Derudover uddeles det på de vigtigste golf- og turismemesser samt på berømte golfhoteller.

Feriemagasinet "Golfküste * Schleswig-Holstein" findes på internettet på www.golfkueste.de eller på (49) 4521-830666.

Læs online magasinet golfküste (tysk version)

Hjemmesiden www.golfkueste.de tilbyder en oversigt over alle golfbaner mellem Nordsøen og Østersøen og specielt for golforienterede hoteller.

VORES KUNDER SIGER

Kai Hartmeyer

Golf i Tyskland er for alle

Vi elsker at smutte til Tyskland og golf i Tyskland er for alle! Golf i Tyskland bliver vi aldrig færdig med.

Torben Johansen

Kan kun anbefale jer

Service i topklasse, hurtige tilbagemeldinger og medarbejdere der vil gøre alt for, at opfylde vores behov. Vi har brugt jer før og det bliver ikke sidste gang.

Johnny Tang Frandsen

Bruger jer altid

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!