GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

Regionen omkring Hamborg er et sandt paradis for golfspillere – med nogle af de smukkeste steder i Tyskland, gode transportforbindelser og et ekstraordinært udvalg af komfortable golfhoteller – både i nærheden af første tee og på selve banen.

For at gøre det let for golfturister at finde rundt i det  enorme udvalg af golfbaner og golfhoteller har vi samlet alle informationer under navnet ”Golfregion Hamborg”. På den måde kan golfspillere fra ind- og udland helt uden problemer hente information om Tysklands smukkeste golfregion – endda også online!

www.golfregion-hh.com kan du planlægge din næste golfferie til Hansestadt i ro og mag. For eksempel viser den praktiske ”golfbane-finder” helt nøjagtigt de steder der opfylder dine ønsker og behov, med alt lige fra niveau til greenfeepriser og nærliggende overnatningsmuligheder.

KORT OVER GOLFBANER OG HOTELLER I HAMBORG

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

Hamborg - Livsstil

Hamborg er en af de mest vidunderlige byer i Europa og hører med sin forskelligartede kultur og fritid tilbud til en af de mest populære og succesrige destinationer i Tyskland. Hver af Hamborgs 105 distrikter har sin egen individuelle karakter, og der er fantastiske opdagelser for alle. Denne by ved Elben er hjemsted for flere millionærer end noget andet sted i Tyskland og regelmæssigt glæder sig over verdens største, mest elegante krydstogtskibe. De mest eksklusive kvarterer er omkring Indre Alster, Außenalster, forstæderne langs Elben og i up-and-coming HafenCity. Hamborg har været miljøhovedstad 2010 - ikke så mærkeligt- 1/3 af byen er dækket af grønt eller vand og golfbaner rundt omkring i byen!

Kultur

Byen har længe været en magnet for kulturelt minded rejsende og konkurrerer med store destinationer som New York, Paris og Rom. Store teatre og orkestre, spændende museer, opsigtsvækkende udstillinger, eksperimenterende danseteater og overdådige ballet afspejler de kulturelle rigdomme denne by på Elben. Kultur af højeste kaliber på Laeiszhalle, staten Opera House og Elben Philharmonic Hall, Hamburg har ikke bare ét, men tre store orkestre. Hamburg Philharmonic Orchestra har spillet på staten Opera House i 175 år og vises regelmæssigt på Laeiszhalle, som gør det NDR Symphony Orchestra og Hamburg Symphony Orchestra. Hamborg Statsopera, Tysklands første offentlige operahus, har tilvejebragt social kultur af højeste kaliber siden 1678. Den australske dirigent Simone Young og John Neumeier verdensberømte balletkompagni gør regelmæssigt at bringe huset ned med stjernernes forestillinger. Hamborgs museer beviser - hævet over enhver tvivl, at historien og lærerig og ikke behøver at være kedelig, tørt eller støvet. På Spicy 's Spice Museum, for eksempel, lugter, smager og rører sanserne udtrykkeligt fremmes. I hjertet af Hamborgs lager-distrikt, har verdens eneste dedikerede krydderi museum mere end 900 udstillingsgenstande. Et besøg i Den Internationale Maritime Museum i Hamborg havnens Kaispeicher B bygning er både spændende og lærerigt. Verdens største private samling af maritime remedier fortæller om opdagelsesrejsende, erobrere, skibsførere og besætninger - altid ledsaget af en sømands garn eller to. BallinStadt Emigrant World - vidne til store følelser og menneskelig drama - er et eksempel herpå. Dens interaktive stationer sætte besøgende i skoene af de mange emigranter, der engang afgik fra Hamborgs kyster. Beatlemania, Hamborg seneste tema museum, udforsker historien om Fab Four. Folk i alle aldre kan spore karriere af de legendariske Liverpudlian moppe toppe på en rejse tilbage i tiden fordelt på fem udstillingssteder niveauer. Den Miniature Wonderland i det historiske lageret distriktet er en ren fornøjelse for både unge og gamle. Det er hjemsted for verdens største modeljernbane, hvis nænsomt skabte landskaber og indviklede detaljer skal ses at blive troet. Mere end 800 tog rasle gennem miniature versioner af USA, Skandinavien og Schweiz til glæde for de besøgende.

Shopping i Hamborg

På grund af sin historiske handelsmæssige forbindelser Hamborg er en metropol af mode. Elegant shopping passager og-gader i byens centrum med ædle butikker - fra Jil Sander, Unger og Escada til Joop -, udsøgte antikvitetsforretninger, ædel juvelerer, design møbelbutikker og restaurationsbranchen butikker inviterer til at bruge penge. Også i den unge modescene, er Hamborg ikke rangerer nogen anden verden storby bag: den nye trend kvartaler ligesom Schanzen og Karolinenvierten, Ottensen og St. Georg er hjemsted for de "vilde" modedesignere. Blyant på tirsdag eller fredag for et besøg til den fantastiske Isemarkt under jernbanen viadukten i Isestrasse. Det er Europas længste udendørs marked af dens størrelse, dens mangfoldighed og dens kvalitet er helt uimodståelig.

HafenCity

Pakket med super-slank arkitektur og knyttet til byens centrum via den unikke og historiske pakhus kvarter, har det skabt et levende fællesskab lige ved siden af vandet. Flere og flere restauranter, caféer, butikker, gallerier og museer bevæger sig i og om sommeren mennesker strømmer til de Magellan terrasser til musik, dans og teater begivenheder. Den traditionelle Havnen er ideel til en spadseretur og en smag af maritime liv. På HafenCity vestlige punkt Elben Philharmonic Hall er i øjeblikket under opførelse på toppen af ??et gammelt pakhus lige ved vandet. Denne spektakulære og usædvanlige udseende bygning er et flagskibsprojekt for Hamborg. Hjertet i HafenCity slag i Überseequartier, hvor en maritim verden af ??opdagelser er på vej mellem Speicherstadt og havnen. Fra den gamle kaffe pakhus i nord med dens overflod af små butikker, du krydser en bred boulevard - områdets vigtigste færdselsåre - at nå den nye Cruise Center, hvor verdens fineste krydstogtskibe kaste anker. Den View Point observation tårn er en standout funktion og ikke kun for sin lyse orange farve. Ved en højde på 13 meter det giver fantastisk udsigt over HafenCity. Der er ikke noget bedre sted at se ændringerne på færde i de forskellige områder eller for at beundre de luxuslinere der flyder i havnen.

Læs det nye magasin om Golfregion Hamburg!

Du kan finde mere information om Hamborg på: www.hamburg-tourism.de


VIDEO GOLFREGION HAMBORG