GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

Regionen omkring Hamborg er et sandt paradis for golfspillere – med nogle af de smukkeste steder i Tyskland, gode transportforbindelser og et ekstraordinært udvalg af komfortable golfhoteller – både i nærheden af første tee og på selve banen.

For at gøre det let for golfturister, at finde rundt i det enorme udvalg af golfbaner og golfhoteller, har vi samlet alle informationer under navnet ”Golfregion Hamborg”. På den måde kan golfspillere fra ind- og udland, helt uden problemer, hente information om Tysklands smukkeste golfregion – endda også online!

www.hamburg-tourism.de kan du planlægge din næste golfferie til Hansestadt i ro og mag. For eksempel viser den praktiske ”golfbane-finder” helt nøjagtigt de steder, der opfylder dine ønsker og behov, med alt lige fra spillerniveau til greenfeepriser og nærliggende overnatningsmuligheder.


HAMBORG GOLF & CITY - DOBBELT SÅ MEGET AT SE FREM TIL!

Hamborg tilbyder golfere den perfekte kombination af storbyferie og golfophold. Udover Elbphilharmonie, havnen og bylivet, tilbyder Golfregionen Hamborg 68 golfbaner hvor du kan nyde de naturskønne omgivelser.

Golfregion Hamborg tilbyder nogle af de smukkeste golfbaner i hele Tyskland, fremragende transportmuligheder, både i bil, tog og fly, et exceptionelt udvalg af komfortable golfhoteller i nærheden af, eller direkte på golfbanerne – og selvfølgelig utallige turistattraktioner.

Golf i Hamborg har noget for en hver smag: berømte Hansestadsklubber, nye åbne golfanlæg og den mest moderne driving range i Europa, Golf Lounge Hamburg, hvor du kan slå ud i alt slags vejr, lige midt i byen, ved siden af Elbbroen.

Med ”Golf & City” programmet, tilbyder og skræddersyer Golfregion Hamborg den perfekte kombination af storbyferie og golftur. Under mottoet ”Greenfee om morgenen, Elphi om aftenen” eller ” Bunkersand om morgenen, Elbstrand om aftenen” vælger du selv hvilke golfbaner du vil spille, hvilket hotel du vil bo på og hvilke af Hamborgs højdepunkter du vil opleve. Golfregion Hamborgs hjemmeside samler det omfattende udvalg af tilbud, som er tilgængeligt her www.golfregionhamburg.com

Bunkersand om morgenen, Elbstrand om aftenen - Gå på oplevelse

Golfregion Hamborg er et tilbud fra Hamburg Tourismus GmbH for at støtte golf og turisme i Hamborg.

KORT OVER GOLFBANER OG HOTELLER I HAMBORG

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

Hamborg - Livsstil

Hamborg er en af de mest vidunderlige byer i Europa og hører, med sin varierede kultur og fritidsaktiviteter, til en af de mest populære og succesrige destinationer i Tyskland. Hver af Hamborgs 105 distrikter har sin egen individuelle karakter, og der er fantastiske opdagelser for alle. Denne storby, ved Elben, er hjemsted for flere millionærer end noget andet sted i Tyskland og du kan regelmæssigt se verdens største, mest elegante krydstogtskibe i havnen.

De mest eksklusive kvarterer ligger i forstæderne Indre Alster, Außenalster, langs Elben og i up-and-coming HafenCity. Hamborg har været miljøhovedstad 2010 – hvilket ikke er så mærkeligt da 1/3 af byen er dækket af grønne områder eller vand og med golfbaner spredt rundt omkring byen!

Kultur i Hamborg

Byen har længe været en magnet for kulturelt interesserede turister og byen konkurrerer med populære destinationer som New York, Paris og Rom. Store teatre og orkestre, spændende museer, opsigtsvækkende udstillinger, eksperimenterende danseteater og overdådige balletforestillinger afspejler de kulturelle rigdomme som denne by, ved Elben, kan tilbyde.

Kultur af højeste kaliber finder du i Laeiszhalle, Opera House og Elbphilharmonie. Hamburg har ikke bare ét, men tre store orkestre. Hamburg Philharmonic Orchestra har spillet på Opera House i 175 år og har regelmæssigt koncerter i Laeiszhalle. Hamborg Statsopera har tilvejebragt social kultur af højeste kaliber siden 1678. Den australske dirigent Simone Young og John Neumeiers verdensberømte balletkompagni bringer regelmæssigt stjernernes forestillinger til byen.

Hamborgs Guldkorn

Hamborgs museer beviser, hævet over enhver tvivl, at historie er lærerig og ikke behøver at være kedelig, tørt eller støvet. For eksempel stimulerer Spicy's Spice Museum både lugte-, smags- og følesanserne. I hjertet af Hamborgs industrikvarter, har verdens eneste dedikerede krydderi museum mere end 900 udstillingsgenstande. Et besøg i Det Internationale Maritime Museum i Hamborg, i havnens Kaispeicher B bygning, er både spændende og lærerigt. Verdens største private samling af maritime remedier fortæller om opdagelsesrejsende, erobrere, skibsførere og besætninger.

BallinStadt Emigration Museum bevidner om store følelser og menneskeligt drama. Dens interaktive udstillinger giver de besøgende en fornemmelse af, hvordan det var for de mange emigranter, der engang gik i land i Hamborg. Beatlemania, Hamborgs seneste temamuseum, udforsker historien om Fab Four. Folk i alle aldre kan følge de legendariske Liverpudlians karriere og vejen til toppen, på en rejse tilbage i tiden, fordelt på fem udstillingsniveauer.

Miniatur Wunderland, i det historiske industrikvarter, er en ren fornøjelse for både unge og gamle. Det er hjemsted for verdens største modeljernbane, hvis nænsomt skabte landskaber og indviklede detaljer er noget der skal ses. Mere end 800 toge rasler gennem miniature-versioner af USA, Skandinavien og Schweiz til glæde for de besøgende.

Shopping i Hamborg

På grund af sin historiske handelsmæssige forbindelser, er Hamborg en metropol af mode. Elegante shoppingpassager og gader i byens centrum med ædle butikker, fra Jil Sander, Unger, Escada ogJoop, til udsøgte antikvitetsforretninger, ædle juvelerer, design møbelbutikker og restauranter, inviterer dig til at shoppe.

Også i den unge modescene kan Hamborg leve op til verdens andre storbyer: de nye modekvarterer, såsom Schanzen og Karolinenvierten, Ottensen og St. Georg er hjemsted for de "vilde" modedesignere. På tirsdage og fredage kan du også besøge Isemarkt, som er Europas længste udendørs marked – næsten 200 forhandlere sætter deres boder op under jernbanebroen på Isestrasse.

HafenCity

HafenCity kombinerer traditioner med det moderne i en unik symbiose og er en sand arkitektonisk og kulturel fornøjelse, lige ved siden af vandet. Flere og flere restauranter, caféer, butikker, gallerier og museer kommer til og om sommeren strømmer menneskerne til Magellan-terrassen for at nyde musik, dans og teaterforestillinger.

Den traditionelle havn er ideel til en spadseretur og for at få en smag af det maritime liv. På HafenCitys vestlige punkt finder du Elben Philharmonic Hall, på toppen af et gammelt pakhus lige ved vandet. Denne spektakulære bygning, med det usædvanlige design, er et flagskibsprojekt for Hamborg.

Fra det gamle kaffepakhus i nord, med dens overflod af små butikker, krydser du en bred boulevard - områdets vigtigste færdselsåre – og når frem det nye Cruise Center, hvor verdens fineste krydstogtskibe kaster anker. Udsigtstårnet, View Point, er en enestående attraktion og ikke kun for dens lyse, orange farve. Med en højde på 13 meter giver tårnet en fantastisk udsigt over HafenCity. Der findes ikke noget bedre sted at se aktiviteten i de forskellige områder eller for at beundre de luksuslinere der flyder i havnen. Læs mere om Hamborg

Læs mere om golfregion Hamborg


VIDEO GOLFREGION HAMBORG