Nyt Fremstød i Tyskland

Den danske golfportal, GolfTyskland.dk, har sat turbo på samarbejdet i Tyskland med Tysk Turist Information.

Den danske golfportal, GolfTyskland.dk, har sat turbo på samarbejdet i Tyskland med Tysk Turist Information. Det sker med en forlængelse af samarbejdet frem til 2020 samtidig med etableringen af en landsomfattende golfturnering i Danmark med præmier til en værdi af 250.000 kr. Fra primært at have samarbejdet med baner i det nordlige Tyskland vil portalen fremover tilbyde ophold i samtlige tyske delstater.

-Via GolfTyskland.dk vil vi oprette flere søgekriterier, så det bliver nemmere præcis at finde det golfophold, man leder efter. Alle profiler af de tyske golfbaner, resorts og hoteller er på dansk, og vi vil fortsat ytre dansk kundeservice, siger partner i paraplyorganisationen Nordic Golfers, Christian Mathiassen.

-GolfTyskland.dk har altid gjort en stor indsats for at sætte Tyskland på landkortet i Danmark og vi har en fælles interesse i at fortælle danske golfspillere om alle de gode muligheder i Tyskland, siger turistchef Bo Schou Lauridsen, Tysk Turistinformation.

Et nyt tiltag i forbindelse med det forlængede samarbejde er en ny landsomfattende golfturnering i 2019, GolfTYskland.dk Trophy 2019. Den afvikles i otte danske klubber, hvor 16 vindere belønnes med et 2-dages ophold på et golfresort i Tyskland. Der vil være præmier for en samlet værdi af 250.000 kr.

Få 3 tilbud på din næste golfrejse til Tyskland