Tag på golf- & matchtur til Strelasund sammen med Inge og Kai Hartmeyer

Hanstholm Rejser arrangerer en golf- & matchtur til Golfpark Strelasund i samarbejde med TV Midt Vest Plus og har Inge og Kai Hartmeyer som rejse- og matchledere. Masser af fri golf og masser af fælles hygge.

Kom foråret i møde på denne matchtur til Strelasund Golfpark syd for Rügen. Hanstholm Rejser kører med bus lige til døren og du kan derfor have eget udstyr med på turen. Der er ingen handicapbegrænsning, men man skal have et registreret klubhandicap for at kunne deltage. Det betyder at alle, der har fået golfkørekortet kan være med på denne tur.

Turen arrangeres i samarbejde med TV Midt Vest Plus og har Inge og Kai Hartmeyer som rejse- og matchledere. Matchturen afholdes i perioden 11.06 - 15.06!

PAKKE:

4 x overnatning
4 x morgenbuffet
4 x middag
Ubegrænset golf alle dage
Fri adgang til spaområde
Inkl. transport og præmieuddeling

Kun 4.698 DKK

læs mere om Strelasund Golfpark og book din matchtur

PROGRAM:

1. dag: Udrejse og opvarmning. Efter opsamling kører vi med passende pauser til Strelasund Golfpark i Süderholz i det nordøstlige Tyskland. Ved ankomst får vi tildelt vores værelser på hotellet, der ligger lige ved siden af de to golfbaner. Efter indkvarteringen kan man måske nå lidt golf eller et besøg i wellness-afdelingen, inden aftensmaden nydes i det hyggelige klubhus.

2. dag: Golf. I dag skal der spilles golf. Efter den store morgenbuffet spiller vi den første af tre matcher. Der er mindre præmier, bl.a. rejsegavekort til Hanstholm Rejser. Da der er fri golf inkluderet, kan man efter vores turneringsmatch selv spille 9 eller 18 ekstra huller, hvis energien rækker til det. Vi laver en hyggelig ”After-golf” med præmieuddeling før middagen.

3. dag: Mere golf. Efter en god nats søvn og en dejlig morgenbuffet er vi klar til den anden match. I dag spiller vi på den anden af de to baner. Fri golf for de mest ivrige efter matchen. ”After-golf” med præmieuddeling før middagen.

4. dag: Mere golf. Sidste dag på golfbanen. Vi nyder faciliteterne og omgivelserne og gi'r den hele armen på golfbanen! Aftensmad i restauranten.

5. dag: Hjemrejse. Efter den store morgenbuffet er vi klar til at starte vores hjemkørsel. Vi kører med passende pauser mod vores opsamlingssteder.

Læs mere om matchturen