3 anbefalinger fra os til dig!

Mangler du inspiration til årets golftur? Så se her - vi har samlet 3 af vores mest populære golfresorts i Tyskland!

Nogle gange kan det være svært at finde den perfekte destination for årets golftur, derfor giver vi dig 3 anbefalinger, som garanterer et golfophold udover det sædvanlige!

1. A-ROSA Scharmützelsee Resort

A-ROSA Scharmützelsee Resort, syd for Berlin, er et af de allerbedste golfanlæg, som vi tilbyder i Tyskland. Det 5-stjernede resort byder på hele 3 mesterskabsbaner samt en 9 hullers bane, og et tilhørende moderne hotel lige ved banen. Her har du alle faciliteter, som du kan forestille dig, lige fra gourmetrestaurant til kæmpe spa- og wellnessområde. A-ROSA Scharmützelsee Resort er perfekt, uanset om i er få eller en større gruppe!

Golfpakke fra 258 EUR

2. Steigenberger Golfresort

Steigenberger Golfresort ligger lige uden for Hamborg, og er det ideelle golfhotel for dig som vil kombinere et golfophold med storbyferie. Dette luksushotel ligger i naturreservatet Alstertal, med egen 27 hullers mesterskabsbane og lækre faciliteter såsom spa med indendørs swimmingpool og 3 restauranter. Et golfophold i Nordtyskland på Steigenberger er efter vores mening et must at prøve for enhver golfer - her kan du være sikker på at få en unik oplevelse.

Golfpakke fra 135 EUR

3. Castanea Golfresort

Castanea Golfresort ligger kun 55 km syd for Hamborg. Oplev dette enestående og flotte golfresort i Nordtyskland. Her får du et golfophold med alt hvad dit golfhjerte begærer; en 18 hullers mesterskabsbane, lækkert golfhotel med gourmet restaurant, bar, lounges og et stort lækkert spaområde. Smukt beliggende på Lüneburger Heide og kun 5 km fra den hyggelige og historiske by Lüneburg.

Golfpakke fra 195 EUR