Seeschloss Schorssow - Fantastiske golfoplevelser syd for Rostock

Syd for Rostock ligger Seeschloss Schorssow, som er et historisk barokslot beliggende i en helt fantastisk natur med både slotshave og sø. Derudover venter der dig en fantastisk golfoplevelse på en af områdets allerbedste golfbaner.

Syd for Rostock i det skønne Mecklenburg-Vorpommern ligger det historiske barokslot Seeschloss Schorssow i fantastiske omgivelser, direkte ud til en smuk sø og omgivet af en idyllisk have. 

Når du ankommer til Seeschloss Schorssow kører du gennem slottets have, hvorefter det smukke slot dukker op med søen i baggrunden, hvilket er et helt fantastisk syn, som på alle måder er sigende for dit ophold på hotellet.

Slottet er indrettet med smukke antikviteter, hvilket er med til at underbygge den fantastiske stemning, du oplever på Seeschloss Schorssow. Fra de rummelige værelser har du en smuk udsigt til enten søen eller den flotte have, hvilket sammen med de smukke antikke møbler og smukke detaljer, giver dig en helt speciel oplevelse, som gæst på hotellet.

Fantastiske golfoplevelser

Som golfspiller venter der dig en helt speciel golfoplevelse på Schloss Teschow GC, hvor du kommer til at opleve endnu en smuk slotshave, hvor du spiller golf med udsigt til et smukt slot, flotte alléer, en stor sø samt en fantastisk natur. Schloss Teschow GC byder på både en 18 hullers mesterskabsbane, som er en af de allerbedste golfbaner i Mecklenburg-Vorpommern, samt en offentlig 9 hullers golfbane.

Når du er færdig med din golfrunde og kommer tilbage til Seeschloss Schorssow, kan du slappe af i det lækre spaområde, inden der venter dig en fantastisk middag i hotellets gourmetrestauant. Er vejret til det, kan du nyde dine måltider på restaurantens terrasse, som ligger helt ud til søen, så du har en helt fantastisk udsigt til vand og natur.

Hvis du søger en golfrejse, hvor du bor i historiske omgivelser på et fantastisk barokslot, og du spiller golf på en af områdets allerbedste golfbaner, er Seeschloss Schorssow den helt rette destination for din golfferie med et væld af fantastiske faciliteter.

Få tilbud fra Schloss Schorssow her