GolfTyskland er mediepartner for Porsche European Open igen i år

Sidste år blev vores første sponsorat af en Europatour-turnering en realitet - i år gentager vi succeen og er mediepartner for dette års PEO!

Den 25. - 29. juli 2018 vil Porsche European Open, en af nordens største golfturneringer, finde sted på Green Eagle Golf Courses nær Hamborg og GolfTyskland er i år mediepartner for turneringen. I 2017 var det første gang vi sponsorerede en Europatour-turnering og i år bliver det også helt specielt, da Porsche European Open fejrer 40 års jubilæum!

Jordan Smith har allerede annonceret at han vil forsvare hans titel fra sidste år. Derudover har Patrick Reed, The 2018 Masters Champion, også meldt sin ankomst. Danmark bliver også repræsenteret af stærke profiler - kom og oplev Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Lasse Jensen, Jeff Winther og Ryder Cup kaptajn Thomas Bjørn i aktion.

Køb billetter til Porsche European Open

Green Eagle

Green Eagle Golf Courses to baner, Nordbanen og en Sydbanen som er blandt Tysklands bedste golfbaner.  Banerne bliver benyttet Europatouren og af den danske professionelle tour, ECCO Tour og mange pro’er betragter dem som nogle af Tysklands sværeste og mest krævende golfbaner med kuperede og tricky greens, men også et golfanlæg, der er i superstand. På Sydbanen er der vand i spil på stort set samtlige huller, mens Nordbanen er anderledes og en mere krævende bane, og som fra hvid tee er den længste golfbane i Europa.

Hotel Sellhorn - PEO Golfpakke

hotel Sellhorn ligger i det smukke Lüneburger Heide, kun 15 km fra Greem Eagle GC. Hotellet har tidligere været et landsbyværtshus, men er nu omdannet til et flot 4-stjernet hotel.

2 x overnatning
2 x morgenbuffet
1 x velkomstdrink
1 x 4-retters middag
1 x greenfee*
Fri adgang til spaområde
Inkl. adgang til PEO søndag

Kun 247 EUR pr. person i delt dobbeltværelse
Kan bookes i perioden 29. - 31. juli!

Book nu!