GolfTyskland.dk bliver sponsor af Porsche European Open 2017!

GolfTyskland.dk indgår sponsorat vedr. Porsche European Open 2017 som afholdes i Hamborg d. 27 - 30 juni 2017.

Vores første sponsorat af en Europatour-turnering er en realitet. Turneringen afholdes i Hamborg på en af de bedste golfbaner i hele regionen, Green Eagle.

"-Vi vil rigtig gerne gøre danske golfspillere opmærksom på de gode tyske golfbaner og hoteller der findes lige syd for grænsen. Et sponsorat af Porsche European Open 2017 er for os en god måde at gøre opmærksom på de golfmuligheder der findes i det tyske" udtaler Direktør Christian Mathiassen.

Om Porsche European Open 2017

Stjernerne gør deres indtog i Hamborg. Udover de tyske stjerner kan du naturligvis også opleve alle de danske stjerner og ikke mindst 2016 US PGA Champion Jimmy Walker og Charl Schwartzel som vandt Masters 2011. Præmiesummen der spilles om er på hele 15 mill. kr.
Er du bare vild med Porsche, så kan du naturligvis opleve alle deres modeller og nyheder hele ugen.

Om Green Eagle

Green Eagle Golf Courses to baner, Nordbanen og en Sydbanen som er blandt Tysklands bedste golfbaner.  Banerne bliver benyttet Europatouren og af den danske professionelle tour, ECCO Tour og mange pro’er betragter dem som nogle af Tysklands sværeste og mest krævende golfbaner med kuperede og tricky greens, men også et golfanlæg, der er i superstand. På Sydbanen er der vand i spil på stort set samtlige huller, mens Nordbanen er anderledes og en mere krævende bane, og som fra hvid tee er den længste golfbane i Europa.

Få 3 tilbud på din golftur til Hamborg

Nyttige links

Sponsoroversigt Porsche European Open 2017
www.porsche.dk