5 fantastiske tyske golfresorts du bare må besøge!

Sidder du og planlægger en kommende golftur til Tyskland? Her er fem resorts du må besøge.

Gut Apeldör

Gut Apeldör er at af de bedste golfresorts i Tyskland. Med sine 27 fantastiske golf huller er Gut Apeldør placeret i det smukke Dittmarschen, hvor alle dens golfhuller er anlagt i det kuperede og bølgende terræn, og er flot integreret i det naturskønne landskab. Gut Apeldör er uden tvivl et af de golfresorts som flest danskere besøger når golfturen går til Tyskland.

Sted: 80 km fra den danske grænse
Pris fra: 89 EUR

FÅ TILBUD HER

 

Schloss Lüdersburg

Det 4-stjernede golfhotel „Schloss Lüdersburg“ har 72 eksklusive værelser, og det historiske sted fra 1776 er i absolut toppen af golfoplevelser i Nordtyskland. Golfhotellet har flere eksklusive restauranter, og et stort wellness område. To 18 hullers championship baner og en 4 hullers bane danner rammen om et helt enestående golfophold.

Sted: 65 km fra Hamborg
Pris fra: 69 EUR

FÅ TILBUD HER

 

SCHLOSS Fleesensee

Beliggende direkte ved det 5-stjernede SCHLOSS Hotel finder du et af de største golf resorts i Europa. SCHLOSS banen er en af Tysklands smukkeste golfbaner, beliggende lige op til hotellets egen park. På trods af de betagende omgivelser som Schloss banen, designet af arkitekt Stan Eby, har, kræver den stor ekspertise.
I løbet af din tid som gæst på SCHLOSS Fleesensee vil du udover golf i massevis finde fred og afslapning, og alt hvad du har brug for at blive ét med dig selv.

Sted: 95 km fra Rostock
Pris fra: 199 EUR

FÅ TILBUD HER

 

Steigenberger Golfresort

Som det eneste hotel i Hamborg råder Steigenberger Hotel Treudelberg over sin egen 27 hullers championship bane. Golfbanen blev i juni 2009 indviet som en 27 hullers bane, og er den eneste af denne type i Hamburg området. Udbygningen er designet af den berømte tysk-canadiske golfarkitekt David Krause. Han har blandt andet skabt nogle meget udfordrende vandforhindringer, som vil stille store krav til alle golfers.

Sted: 15 km fra Hamborg
Pris fra: 194 EUR

FÅ TILBUD HER

 

Seeschlösschen Timmendorfer Strand GK

36 hullers golfresort i den absolutte topklasse. Dette resort er blandt vores favoritter og her bor du i nyrenoveret værelser direkte ved klubhuset. Et lækkert spa med en stor indendørs pool, sauna m.m. byder dig velkommen efter din golfrunde. Golfanlægget er et af de smukkeste i Schleswig-Holstein, og beliggenheden kun et par hundrede meter fra Timmendorfer Strand ved Lübeck Bugt, hvilket er med til at gøre det til en unik oplevelse at spille her.

Sted: 20 km fra Lübeck
Pris fra: 149 EUR

FÅ TILBUD HER