Golfresort Wittenbeck

En af de smukkeste golfbaner i Tyskland, med et unikt banedesign og en exceptionel udsigt til Østersøen

Indlejret i et smukt landskab, langt væk fra hverdagens stress, ligger Ostsee Golf Resort Wittenbeck, mellem de traditionsrige badebyer Heiligendamm og Kühlungsborn. Nyd en sund mængde frisk havluft og en unik udsigt til Østersøen fra 18 hullers banen Eikhof, eller fra 9 hullers Pay & Play banen Höstingen – uanset hvilken bane du vælger, er du garanteret en uforglemmelig golfoplevelse.

Wittenbeck anlægget består af 18 hullers mesterskabsbanen Eikhof, af international topklasse, med et usædvanligt banedesign og en exceptionel udsigt til Østersøen. Eikhof er en af de smukkeste golfbaner i Tyskland og giver dig en uforglemmelig golfoplevelse.

Eikhof er synonymt med en spektakulær topografi, diskret integrerede søer og vandløb, kampesten, stenmure og masser af fantastisk udsigt til Østersøen. Banen er smukt integreret i landskabet; her bliver de naturlige landskabsforhold optimalt udnyttet, og resultatet er en meget udfordrende bane, der stiller store og spændende krav, til selv meget erfarne golfere.

På ikke mindre end 14 af de 18 huller står søer og bække klar til at opsluge ens forventninger. Stenmure er strøet med mild hånd og ligger som grinende tænder, klar til at bide dig bagi, hvis ambitionerne skulle finde på at overstige talentet.

Wittenbecks golfskole, som ledes af diplom og teamcoach på landsniveau, Max Pingel, arbejder med de nyeste sportsvenskabelige træningsmetoder. De analyserer og indpasser træningen til de individuelle behov. Moderne digital teknik følger lektionerne og gør deres metoder letforståelige.

Book teetime til Golfresort Wittenbeck

Den Tyske Riviera

Der er mange gode grunde til at holde ferie ved Østersøen! Nyd den enestående atmosfære i klosterruinen i Bad Doberan, kør med det nostalgiske damplokomotiv „Molli“ til „Heiligendamm“, som var Tysklands første kursted ved havet, eller oplev det travle liv på stranden i Kühlungsborn! Ved Østersøens kyst i Mecklenburg  findes der betagende natur og mange kulturelle skatte at opdage. Selv tilbagevendende gæster bliver ved med at opdage nye historiske klenodier.

Med det enorme udvalg blandt mere end 2000 slotte, paladser, godser og for ikke at glemme de middelalderlige hansestæder Rostock-Warnemünde og Wismar, er der nok at vælge imellem. På nogle af de smukkeste steder langs Østersøens kyst lokker komfortable hoteller, gæstgiverier, ferielejligheder, restauranter, cafeer og barer dig til at slå dig ned og slappe af. Hvad enten det er på cykel, til fods eller på hesteryg – her er der meget at se og opleve. Lad vinden kæle for dit ansigt og nyd den kulturelle mangfoldighed.

Blandingen af traditionsrig historie og uberørt natur vil fortrylle dig. Uanset hvilket ønske du kommer med, så kommer du med garanti ikke til at kede dig. Lad dig blot inspirere og opdag de store muligheder ved Den Tyske Riviera.

Læs mere om den tyske riviera