Schloss Edesheim

Schloss Edesheim - Et super skønt 4-stjernet hotel beliggende i en 5 hektar stor park med vinmarker og springvand - en ren oase af fred og nydelse når golfturen går til det sydlige Tyskland

Schloss Edesheim

 • Storbygolf
 • Luksusophold
 • Slot
 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 412 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Schloss Edesheim

125 km fra Frankfurt

Golfpakke 1

3 x overnatning
3 x stor morgenbuffet
2 x 3-retters gourmetmiddag
2 x greenfee
1 x golfgave
Fri tilgang til sauna

HCP krav 54

Spil på GC Dreihof in Essingen, Golfgarten Deutsche Weinstrasse eller GC Pfalz.

Se detaljer

Schloss Edesheim

Hotel Schloss Edesheim er et 4-stjernet overnatningssted, beliggende i en 5 hektar stor park med vinmarker og springvand. Hotellet er en oase af fred og nydelse. En unik historisk atmosfære, kombineret med den personlige service, sikrer dig et uforglemmeligt ophold. Nyd middelhavslivsstilen i den elegante atmosfære af Schloss Edesheim.

Edesheim er en charmerende vin-landsby indlejret i et fortryllende bakkelandskab ved foden af Pfalz Skov og direkte på den tyske vinrute. Beliggende langt fra de store trafikerede veje, lige i hjertet af et naturskønt frugt- og vindyrkende region, tilbyder Edesheim dig alt, hvis du søger efter fred og idyllisk ro. I nabo-områderne, vil du finde de maleriske vinbyer Rhodt og St. Martin med deres talrige rustikke vinstuer.

Golf

Med et golfophold på Schloss Edesheim har du hele 3 fantastiske golfbaner at vælge imellem: GC Dreihof in Essingen, Golfgarten Deutsche Weinstrasse og GC Pfalz. GC Dreihof tilbyder en 27-hullers bane, på kanten af Pfalz Skov, i det maleriske landskab, omgivet af verdensberømte vinmarker. Golfgarten Deutsche Weinstrasses 27-hullers bane ligger cirka 136 meter over havets overflade, på solrige Haardtrand. Med 1.800 solskinstimer om året, er det en af de mest stabile regioner i Tyskland. Omgivet af skove, enge og marker, og tæt på vinmarkerne, vil du finde GC Pflaz 18-hullers mesterskabsbane.

Værelserne

Når du overnatter på Schloss Edesheim vil du bo i værelser, eller suites, som er rummelige og individuelt indrettet. Alle værelser og suiter er udsøgt møbleret med italienske designermøbler i Biedermeier-stil og tilbyder en enestående udsigt over de maleriske omgivelser.

Med marmorbadeværelser, TV, mini-bar, hårtørrer og telefon på værelset er der intet du kommer til at mangle. Skulle du have andre ønsker er du altid velkommen til at kontakte personalet.

Restaurant

Tilbring uforglemmelige timer i den stilfulde atmosfære i Schloss Edesheims gourmet restaurant. I den elegante restaurants hyggelige lokaler eller på den parklignende terrasse i slotsgården kan du virkelig slappe af og give plads til forkælelse.

Gæster bliver præsenteret en unik atmosfære, fremhævet med flotte vægmalerier og en gammel pejs. Hver aften, undtagen søndag og mandag, tilbydes der en gourmetmenu, som skiftes hver måned, med tiltalende kreationer på højeste niveau.

Mandag og søndag, ved middagstid, behøver man ikke at undvære gastronomiske overraskelser fra slottets køkken. Du kan nyde lette, krydrede middelhavsretter og lokale retter, som udelukkende tilbydes fra gourmetmenuen.

Hele oplevelsen rundes af med den opmærksomme og behagelig service fra personalet, der ser til at gæsterne forkæles med Palatine (dels fra egen vingård "Schloss Edesheim") og italienske kvalitetsvine fra slottets egen vinkælder.

Schloss Edesheim faciliteter

 • 39 værelser
 • Gourmetrestaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Massage
 • Terrasse
 • Have
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Schloss Edesheim

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Schloss Edesheim

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Schloss Edesheim
Luitpoldstraße 9
67483 Edesheim

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute
Golfbane
Hotel
Resort

Schloss Edesheim

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Kai Hartmeyer

Golf i Tyskland er for alle

Vi elsker at smutte til Tyskland og golf i Tyskland er for alle! Golf i Tyskland bliver vi aldrig færdig med.

Torben Johansen

Kan kun anbefale jer

Service i topklasse, hurtige tilbagemeldinger og medarbejdere der vil gøre alt for, at opfylde vores behov. Vi har brugt jer før og det bliver ikke sidste gang.

Johnny Tang Frandsen

Bruger jer altid

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Kan anbefales

Jeg har brugt GolfTyskland flere gange og alt har været perfekt - så det kan anbefales!