GOLF I MECKLENBURG-VORPOMMERN

GOLF I MECKLENBURG-VORPOMMERN

GOLF I MECKLENBURG-VORPOMMERN

GOLF I MECKLENBURG-VORPOMMERN

GOLF I MECKLENBURG-VORPOMMERN

GOLF I MECKLENBURG-VORPOMMERN

GOLF I MECKLENBURG-VORPOMMERN

Mecklenburg-Vorpommern i Nordtyskland er gennem de sidste år vokset i størrelse som en feriedestination og bliver mere og mere populær blandt danske turister. Den tyske delstat byder på nogle af Europas mest moderne overnatningsmuligheder og mange af dem har 4-5 stjerner. Mecklenburg-Vorpommern er et af de steder i Tyskland, der har flest solskinstimer og det milde klima gør, at golfsæsonen er noget længere end i Danmark.

Uanset om du bare vil spille golf eller nyde de hvide sandstrande ved Østersøen, et wellnessophold, tage på opdagelses i DDR's spændende historie eller bare nyde denne smukke landsdel i Nordtyskland, så har Mecklenburg-Vorpommern noget for enhver smag.

Læs mere her: www.off-to-mv.com/da


KORT OVER GOLFBANER OG HOTELLER I MECKLENBURG-VORPOMMERN

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

GOLF I NORDTYSKLAND

For danske golfspillere er Nordtyskland ikke længere nogen ukendt golfdestination. Rygtet om, at der her findes de herligste baner med drømmeskønne omgivelser, har hurtigt spredt sig. Med en panoramaudsigt over havet, ved stille søer og maleriske floder, eller ved foden af et eventyrslot, sender nybegyndere og øvede de hvide bolde ud, med et velrettet slag og træner til, at forbedre deres handicap.

Efter den første 18 hullers golfbane blev bygget i 1992, ved Wismar øst for Elben, nydes denne traditionsrige sportsgren, med stadigt stigende begejstring, i regionen. I mellemtiden er der kommet 16 moderne golfbaner til, som også er en udfordring for erfarne golfspillere.

Ude ved kysten lokker vidtstrakte mesterskabsbaner med grønne, blide bakker og spektakulære udsigter til Østersøen. Kunstigt anlagte vandløb og diger giver banerne et afvekslende layout og spændende forhindringer, samt danner et naturskønt landskab. Den ferierende golfspiller finder også førsteklasses golfbaner midt ude på landet, mellem grønne træer og blanke søer. Mange af de gamle slotte er omgivet af smukke slotsparker, med gamle egetræer. Nogle slotte har golfbanen lige uden for døren og er indrettet som elegante golfresorts. Så det er intet under, at nogle af de smukkeste baner i Mecklenburg-Vorpommern efterhånden er blevet etableret, som udgangspunkt for talrige turneringer.

Byer – Mecklenburg-Vorpommerns mangfoldighed

Regionens historie, havet og naturen præger Mecklenburg-Vorpommern og er med til, at gøre området enestående og afvekslende. De herskabelige residensbyer ligger side om side med maritime hansebyer og pragtfulde eventyrslotte blander sig med charmerende bindingsværkshuse. Ved kurbadene, langs kysten, finder man både farvestrålende fiskerhytter og de strålende hvide villaer fra Gründertiden, i slutningen af det 19. århundrede. Hyggelige småbyer ligger nær ved regionens storbyer og der er derfor ikke langt fra livlige gader til skovens dybe stille ro.

Aktiviteter - aktiv ferie i Mecklenburg-Vorpommern.

I Mecklenburg-Vorpommern finder du saftige, grønne græsenge, marker og skove, mere end 2.000 søer, pragtfulde kystlandskaber og spændende byer. I denne region, mellem Østersøen og Müritz, får du meget for pengene, hvad enten du er til strandferie eller byferie, vandreture eller cykelture, rejser med venner eller med familien, er sportsentusiast eller kulturelsker.

Kunst og kultur – Museer, arkitektur og kunst

Det karakteristiske lys, den uspolerede natur, og Østersøen i bevægelse – I århundrede har kunstnere fundet vidunderlige inspirationskilder i Mecklenburg-Vorpommern. Her udførte Caspar, David Friedrich og Philipp Otto Runge deres verdensberømte mesterværker. Og selv i dag anvendes området af kunstinteresserede feriegæster, der søger kreative pusterum og distance fra jobbet og storbyen.

Arkitektoniske mesterværker, i forskellige stilarter ligger side om side langs vejene i Mecklenburg-Vorpommern. Teglstensgotikken, som man finder i de gamle bydele i Wismar og Stralsund (der begge er på UNESCOs liste over verdens kulturarv), er typisk for hansebyernes arkitektur. De utallige slotte, borge, godser og herregårde er ikke mindre imponerende. Langs Østersøkysten springer de fornemme kurbade i øjnene, med deres strålende hvide villaer.

Museerne i Mecklenburg-Vorpommern byder på alt, hvad man kan ønske sig, for en både lærerig og underholdende dag. I Ozeaneum, Müritzeum og Darwineum kan man se moderne milepæle. Det nyåbnede Kunstmuseum Ahrenshoop består af fem mindre bygninger, der flirter med form og størrelse, inspireret af de tradionelle fisker- og kaptajnshuse i området. Museerne giver et alsidigt indblik i historien og her får man uforglemmelige oplevelser.

Golfbaner, hoteller og resorts i Mecklenburg-Vorpommern

I Mecklenburg-Vorprommern finder du et utal af gode og fantastiske golfbaner og golfanlæg. Flere af disse nordtyske golfbaner har investeret mange penge, i deres golfbaner og flere af dem er, uden tvivl, et besøg værd.

SCHLOSS Fleesensee ligger under 100 km fra Rostock og er et af de mest populære golfresorts, med 3 fantastiske golfbaner og træningsområde i verdensklasse. Her får du golf, hotel, gourmet og spa for feinschmeckere!

Et andet fantastisk golfanlæg er Balmer See Golfresort, beliggende på solskinsøen Usedom, tæt på Rostock. Det velholdte Golfanlæg består af to udfordrende 18 hullers mesterskabsbaner og en 9 hullers træningsbane.

WINSTONgolf er et enestående golfanlæg med to 18 hullers golfbaner beliggende i et smukt istidslandskab ved Schwerin i Nordtyskland. Du kan praktisk talt bo på banen på det charmerende hotel Gut Vorbeck, som kun ligger 1 km fra WINSTONgolf. Kun 5 km fra banen finder du det ekstravagante Schlosshotel Wendorf, som blandt andet tilbyder limousine- og butlerservice. Hvis du ønsker et luksusophold, blandet med landlig hygge, kan Schloss Basthorst klart anbefales. Hotellet ligger kun 3 km fra WINSTONgolf og tilbyder skønne værelser og et lækkert spaområde.

Hotel NEPTUN & SPA i Rostock er et 5-stjernet hotel beliggende direkte på stranden i Warnemünde. Her tilbydes 4 restauranter og et 2.400 m² stort spaområde. Kun 4 km fra Hotel NEPTUN & SPA finder du det unikke golfanlæg Golfanlage Warnemünde, som er skabt i nøje samklang med den smukke natur, og med stor respekt for sensible økologiske forhold i området.

Hotel Schloss Ranzow får du et elegant golfophold på et slot med egen golfbane, udsigt til det Baltiske Hav og Jasmund National Park.

65 km syd for Rostock finder du det 4-stjernde slotshotel Seeschloss Schorssow, tæt på golfbanen, Schloss Teschow GC, som byder på en velholdt 18 hullers mesterskabsbane. Kun 20 km fra golfbanen ligger det hyggelige golfhotel Gut Gremmelin, en tidligere herregård med tilhørende park og sø. Van der Valk Golfhotel Serrahn er det ideelle sted for et aktivt golfophold, med masser af muligheder for afslapning og god beliggenhed, tæt på Schloss Teschow GC.

Best Western Plus Hotel Baltic Hills Golf Usedom er et nyt og spændende golfanlæg ved Usedom med Tysklands første 19 hullers golfbane!

Golfpark Strelasund er et skønt golfresort, med to 18 hullers golfbaner og et hyggeligt og moderne hotel.

Grand Hotel Heiligendamm er et luksushotel, hvor du bor tæt på golfbanen Golfresort Wittenbeck, i smuk natur og luksuriøse omgivelser. Golfresort Wittenbeck består af en 18 hullers mesterskabsbane af international topklasse, med et usædvanligt banedesign og en exceptionel udsigt til Østersøen. Det hyggeligt 4-stjernede Hotel Polar-Stern beliggende direkte ud til stranden. Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn ligger centralt, i byen Kühlungsborn, i rolige omgivelser og med kun 2 minutters gang til stranden. Begge hoteller ligger kun 4 km fra Golfresort Wittenbeck.

Prinzenpalais Hotel er et nyrenoveret førsteklasses 4-stjernet hotel, i hjertet af den historiske by Bad Doberan, tæt på Rostock i Nordtyskland.

Bestil gratis brochure om Mecklenburg-Vorpommern
Brochure om Mecklenburg-Vorprommern

Information om Mecklenburg-Vorpommern
www.off-to-mv.com/da

Oversigt over golfbaner i Mecklenburg-Vorpommern
www.golfverband-mv.de