Hotel Strandkind

Hotel Strandkind – Et hyggeligt hotel beliggende ud til stranden nord for Lübeck. Få et varieret golfophold med spil på flere golfbaner kombineret med lækre smagsoplevelser i restauranten og en afslappende gåtur på stranden

Hotel Strandkind

 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 112 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hotel Strandkind

35 km nord for Lübeck

Golfpakke

1 x overnatning
1  morgenbuffet
1 x greenfee til Grömitz GC (bestilles gennem Nordicgolfers)

Fra 112 EUR pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Hotel Strandkind

Hotel Strandkind er et lækkert hotel beliggende ved stranden i Pelzerhaken, nord for Lübeck. Området byder på et masse spændende og udfordrende golfbaner, så du har rig mulighed for at få en varieret golfferie med spil på flere forskellige golfbaner.

Hotellet har stor fokus på aktiv ferie og på bæredygtighed, så hvis du er på jagt efter en golfrejse med masser af udfordrende golf og samtidig ønsker at være god ved miljøet, så er Hotel Strandkind det helt rette valg for dig.

Golfbaner

Kun 5 km fra Hotel Strandkind finder du GC Brodauer Mühle, som byder på en 18 hullers golfbane og en 9 huller Pay & Play bane. Du starter din golfrunde med nogle flade huller i et åbent terræn, mens landskabet fra hul 6 ændres, så det bliver mere kuperet. Dette sammen med de mange bunkers og vandhazarder giver dig en afvekslende golfoplevelse, som du godt kan begynde at glæde dig til.

Grömitz GC ligger 15 km fra hotellet og er et 27 hullers golfanlæg beliggende i et kuperet landskab med udsigt til hav fra mange huller. Golfklubben byder på en 18 hullers mesterskabsbane og en 9 hullers par 60 bane. Her venter der udfordringer for både den øvede golfer, men også for nybegynderen.

Overnatning

Værelserne på Hotel Strandkind er individuelt indrettede i smukke, lyse farver komplimenteret af enkelte blå elementer, som giver dig en afslappende følelse. De rummelige værelser indeholder komfortable dobbeltsenge, moderne badeværelse med bruser, opholdsplads, fladskærms-tv samt gratis WiFi. Derudover har du også en hyggelig terrasse eller balkon, hvor du enten har udsigt over det smukke landskab eller over havet.

Restaurant

Restaurant Strandkind byder på friske, lokale råvarer, en stor passion for madlavning samt gæstfrihed, krydret med opmærksomhed på dig som gæst og en fantastisk stemning. Alt dette gør at du godt kan glæde dig til en fantastisk smagsoplevelse, både morgen, middag og aften. 

Når du kommer ned i restauranten om morgenen, bliver du mødt af duften af friskbrygget kaffe og nybagt brød. Dette sammen med et stort udvalg af pålæg, oste, frisk frugt samt juice giver dig en perfekt start på dagen, så du er klar til din golfrunde. 

Til aften serverer restauranten lækre lokale delikatesser med friskfanget fisk, kød fra den lokale slagter og lokalproducerede grøntsager. Lad dig overraske af det lokale køkkens alsidighed og få en fabelagtig smagsoplevelse på Hotel Strandkind.

Trænger du til at slappe af efter en dag på golfbanen, kan du gøre dette i Hotel Strandkinds wellnessområde. Her finder du en finsk sauna, en bio sauna og et hyggeligt afslapningsområde, hvor du kan nyde roen i smukke omgivelser.

Går din næste golftur til Schleswig-Holstein, og søger du et hyggeligt hotel med masser af muligheder, både for golf, men også for afslapning og lækre smagsoplevelser, er Hotel Strandkind det oplagte valg for dig.

Hotel Strandkind faciliteter

 • 41 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Have
 • Strand
 • Sauna
 • Yoga
 • Afslapningsområde
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Hotel Strandkind

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Hotel Strandkind
Pelzerhakener Str. 43
23730 Neustadt

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kai Hartmeyer

Golf i Tyskland er for alle

Vi elsker at smutte til Tyskland og golf i Tyskland er for alle! Golf i Tyskland bliver vi aldrig færdig med.

Torben Johansen

Kan kun anbefale jer

Service i topklasse, hurtige tilbagemeldinger og medarbejdere der vil gøre alt for, at opfylde vores behov. Vi har brugt jer før og det bliver ikke sidste gang.

Johnny Tang Frandsen

Bruger jer altid

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Kan anbefales

Jeg har brugt GolfTyskland flere gange og alt har været perfekt - så det kan anbefales!