Hotel Neptun und Spa

Hotel Neptun und Spa - Et lækkert 5-stjernet hotel beliggende direkte ved stranden i den hyggelige havneby Warnemünde. Det perfekte golf- og spaophold nær Rostock!

Hotel Neptun und Spa

 • Storbygolf
 • Luksusophold
 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 159 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hotel Neptun und Spa

10 km fra Rostock

Hotel Neptun - Warnemünde Golf

1 x overnatning m. balkon og havudsigt
1 x NEPTUN morgenbuffet
2 x greenfee Warnemünde Golf
Fri adgang til spaområde

Fra 159 EUR pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer
Spapakke
10 km fra Rostock

Hotel Neptun - Spapakke Baltic Bliss

2 x overnatning m. balkon og havudsigt
2 x NEPTUN morgenbuffet
1 x aftenbuffet eller 3-retters middag
1 x velkomstdrink
1 x rygmassage (20 min.)
Fri adgang til spaområde

Fra 224 EUR pr. person i delt dobbeltværelse
Fra 268 EUR i enkeltværelse

Se detaljer

Hotel Neptun und Spa

Hotel Neptun und Spa er beliggende i den yderst hyggelige og charmerende havneby Warnemünde nær Rostock. Det 5-stjernede hotel er beliggende lige ned til den lækre badestrand og i gåafstand til bylivet med restauranter, havnepromenade, hyggelige caféer og indkøbsmuligheder.

Hotellet er i virkelig særklasse og har alt hvad hjertet begærer. Hvis du ønsker at forkæle sig selv og overnatte i nærheden af to udfordrende golfbaner, er Hotel Neptun und Spa helt ideelt. 

Golfbaner

Kun 4 km fra Hotel Neptun und Spa finder du Golfanlage Warnemünde, som er en spændende 27 hullers mesterskabsbane, hvor du kan spille flere forskellige kombinationer af de tre 9 hullers sløjfer. Her venter der dig en helt fantastisk golfoplevelse, samtidig med at du kommer til at opleve den smukke natur, som omkranser golfbanen.

En kort køretur fra Hotel Neptun und Spa, vest for Rostock, ligger Golfresort Wittenbeck, som er en af de allersmukkeste golfbaner i Tyskland. Den 18 hullers mesterskabsbane er af international klasse og er anlagt i et spændende landskab med mange naturlige hazarder. Golfresort Wittebeck byder på en uforglemmelig golfoplevelse med en helt fantastisk udsigt over Østersøen.

Værelser

Samtlige værelser på Hotel Neptun und Spa har balkon med udsigt over Østersøen. Her kan du på tætteste hold følge med i livet på stranden og indsejlingen af diverse færger fra blandt andet Scandlines, hvilket er et særsyn. 

Værelserne er lyse og yderst elegant indrettet. Alle værelser har minibar og gratis WiFi. Der er desuden kaffemaskine mod betaling. Alle golfpakker indeholder morgenmadsbuffet og daglig benyttelse af Neptun Spa, der er hele 2400 m2 stort og yderst indbydende. 

Restauranter

Hotel Neptun und Spa har ikke mindre en fire restauranter, der alle er i topklasse. Her får du et hav af tyske specialiteter, hvor der naturligvis er frisk fisk på menukortet. Der er dog også meget andet lækkert og der tilbydes både a la carte og forskellige former for buffet-muligheder. 

Ligegyldigt hvilken restaurant du vælger, venter der dig service i absolut topklasse hele vejen rundt, så du kan godt begynde at glæde dig til en fantastisk oplevelse på Hotel Neptun und Spa, som du sent vil glemme.

Spa og wellness

I Neptun Spa har du mulighed for en forfriskende svømmetur i havvands-swimmingpoolen samt afslapning i det lækre spaområde med solstole, terrasse og udsigt til Østersøen fra området inde såvel som ude.

Du har mulighed for at få en forfriskning i spabaren, hvor der bydes på friskpresset juice og andre herligheder. Herefter kan man blive varmet op i den finske sauna eller dampbadet. På Hotel Neptun und Spa findes det første certificerede Thalasso-center i Tyskland. Her kan du nyde forskellige lækre havvandsbehandlinger efter en oplevelsesrig dag på golfbanen. Som en lækker detalje kan man tage en elevator lige uden for hotelværelset og direkte ned i spa-området. 

Der er mange fantastiske områder på hotellet. Hotellets Sky-bar tager dog prisen. Den er beliggende på 19. etage på det store hotel, hvor du har en fænomenal udsigt så langt øjet rækker. 

Går din golfrejse til Nordtyskland, og søger du et lækkert hotel med flere lækre restauranter, et unikt spaområde og golf på fantastiske golfbaner, er Hotel Neptun und Spa det oplagte valg for dig.

Mecklenburg-Vorpommern – På opdagelse i Nordtyskland

Udover fantastiske golfbaner, hoteller og resorts, så er Mecklenburg-Vorpommern måske et af Tysklands mest interessante områder, man kan besøge. Efter genforeningen i 1990 er antallet af feriegæster, både fra Tyskland og fra udlandet, steget voldsomt.

Takket være regionens beliggenhed, ved Østersøen, byder Mecklenburg-Vorpommern på naturoplevelser, som du ikke finder andre steder i denne del af Europa! Madkulturen er desuden helt unik og tager udgangspunkt i netop Østersøen og de råvarer lokalområdet kan levere. Derudover kan du også opleve kunst, spændende kultur, smukke slotte, kurbade, nationalparker og meget mere.

Vi kan på det varmeste anbefale, at du går på opdagelse i Mecklenburg-Vorpommern. For yderligere information se her: www.off-to-mv.com/da

Hotel NEPTUN & SPA faciliteter

 • 5-stjernet hotel
 • 336 værelser
 • Gratis WiFi
 • Restaurant
 • Bar
 • Swimmingpool
 • Sauna
 • Spa
 • Fitness

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Hotel Neptun und Spa

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Hotel Neptun und Spa

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Hotel Neptun und Spa
Seestr. 19
18119 Warnemünde

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kai Hartmeyer

Golf i Tyskland er for alle

Vi elsker at smutte til Tyskland og golf i Tyskland er for alle! Golf i Tyskland bliver vi aldrig færdig med.

Torben Johansen

Kan kun anbefale jer

Service i topklasse, hurtige tilbagemeldinger og medarbejdere der vil gøre alt for, at opfylde vores behov. Vi har brugt jer før og det bliver ikke sidste gang.

Johnny Tang Frandsen

Bruger jer altid

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Kan anbefales

Jeg har brugt GolfTyskland flere gange og alt har været perfekt - så det kan anbefales!