Presse/media GolfTyskland.dk

Sådan gør du

Her er et udvalg af billeder og videoer som du er velkommen til at bruge. Husk at angive korrekt kildeangivelse: GolfTyskland.dk

Ønsker du flere billeder, videoer eller vil du modtage vores pressemeddelelser så send os en mail på info@nordicgolfers.com.


Video GolfTyskland.dk

Skandinaviens største feriemesse med over 60.000 besøgende. Vi udstillede med en stor stand på 100 m2 sammen med 14 partnere.

SCHLOSS Fleesensee - Et af de bedste slotte i Nordtyskland. Se denne video for inspiration. Spa, golf og gourmet når det er bedst!


Inspirationsvideo når din næste golftur går til Tyskland. Lavet i samarbejde med TV2 regioner. GolfTyskland.dk byder velkommen til god golf i Tyskland.

Schloss Lüdersburg er uden tvivl en af vores favoritter når golfturen går til Tyskland. Et af de bedste golfresorts med 2 x 18 hullers golf.


Gut Kaden 27 hullers golfbane (3 sløjfer) ligger på et tidligere Ryttersæde i noget af det smukkeste landskab i Holstein, i nærheden af mange godser og herregårde.

Hver år udstiller vi på den store messe i Herning, Ferie For Alle. Messen besøges af ca. 60.000 gæster hvert år. Se interview med os og hør hvorfor golf i Tyskland er så populært blandt danskere.


Billedarkiv GolfTyskland.dk