Beach Motel Heiligenhafen

Beach Motel Heiligenhafen – Et moderne hotel med en helt fantastisk beliggenhed ud til stranden, kun 25 km fra færgen i Puttgarden. Her venter der dig mange spændende golfoplevelser

Beach Motel Heiligenhafen

 • Lejligheder
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 50 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Beach Motel Heiligenhafen

25 km fra Puttgarden

Beach Apartments

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
Greenfee tilkommer

Fra 50 EUR pr. person ved 4 personer i lejlighed
Fra 86 EUR pr. person ved 2 personer i lejlighed

Fra 69 EUR slutrengøring

Se detaljer
25 km fra Puttgarden

Beach Motel Heiligenhafen

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
Greenfee tilkommer

Fra 56 EUR pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Beach Motel Heiligenhafen

Beach Motel Heiligenhafen har den mest fantastiske beliggenhed i Heiligenhaften 25 km syd for Puttgarden direkte på stranden med den smukkeste udsigt over havet. Hotellet ligger på en tange mellem strandpromenaden, havnen og søen, Binnensee. Her har du mulighed for at slappe af og samle ny energi i fantastiske omgivelser. 

Beach Motel Heiligenhafen byder på overnatning i moderne hotelværelser og lejligheder og har et lækkert spaområde, hvor du kan slappe af efter en dag på golfbanen. Inden for kort køreafstand finder du flere spændende golfbaner, så du har rig mulighed for at få en udfordrende og varieret golfferie i Beach Motel Heiligenhafen.

Golfbaner

Hvis du kører 20 km mod nord og øen Fehmarn, finder du Fehmarn Golfpark, som er en fantastisk 18 hullers golfbane beliggende helt ud til havet. Placeringen gør at du ofte skal tage vinden i betragtning på din golfrunde, hvilket sammen med de store søer og bunkers, gør golfbanen til en spændende udfordring for alle golfere.

35 km vest for Beach Motel Heiligenhafen ligger Hohwachter Bucht G&CC, som er en kuperet 27 hullers golfbane med mange strategisk placerede hazarder, som gør at du skal have en taktisk tilgang til din golfrunde. 30 km syd for hotellet ligger Grömitz GC, der er en anden 27 hullers golfbane med masser af sportslige udfordringer og afvekslende spil for golfere på alle niveauer. 

Overnatning

Beach Motel Heiligenhafen byder på lyse og rummelige værelser indrettet med moderne møbler i maritime farver, hvilket blot underbygger den fantastiske stemning, du mærker, når du ankommer til hotellet. Værelserne findes i mange kategorier, hvor de største har plads til op til 4 personer. Værelserne indeholder alle komfortable dobbeltsenge, lækkert badeværelse, skrivebord, opholdsplads, fladskærms-tv samt gratis WiFi. Derudover har nogle værelser en hyggelig balkon, hvor du har en imponerende udsigt enten til havet eller de smukke omgivelser.

Som gæst på Beach Motel Heiligenhafen kan du også vælge at bo i en lækker lejlighed med plads til op til 6 personer. Lejlighederne er, som hotelværelserne, moderne indrettet i maritime farver, så de passer perfekt til de smukke omgivelser. Lejlighederne indeholder et eller to soveværelser, lækkert badeværelse, køkken med spiseplads, opholdsplads samt fladskærms-tv og gratis WiFi. Derudover kan du, når du kommer tilbage til din lejlighed efter en spændende golfrunde, slappe af på din balkon eller terrasse, mens du nyder den fantastiske udsigt til det imponerende landskab.

Restaurant

Direkte ud til strandpromenaden ligger Beach Motel Heiligenhafens restaurant, Holyharbour Café & Grill. Her kan du nyde dine måltider med en helt fantastisk udsigt til havet, hvilket blot gør den kulinariske oplevelse endnu bedre. Om morgenen kan du nyde en lækker morgenbuffet med et stort udvalg af sunde og økologiske valgmuligheder, som gør, at du er fuld af energi til en dag på golfbanen. Om aftenen serverer restauranten et lækkert udvalg af både lokale retter, men også internationale kendinge, som falder i alles smag. Retterne er altid lavet af de bedste råvarer, oftest fra lokale producenter, for at give dig den bedst mulige smagsoplevelse.

Efter din middag kan du med fordel fortsætte aftenen i den hyggelige Flamingo Bar, som serverer lækre cocktails i en hyggelig atmosfære, hvor du nogle aftener kan opleve live musik.

Spa og wellness

Efter en spændende og oplevelsesrig dag på golfbanen kan du trænge til lidt ro og afslapning, dette kan du med fordel nyde i Beach Motel Heiligenhafens lækre spaområde. Her venter der dig en indendørs swimmingpool, finsk sauna, bio sauna samt et dampbad. Som afslutning på dit ophold i spaområdet, kan finde indre ro og nyde stilheden i et af de 3 afslapningsområde med hvert sit tema. 

Er du mere til udendørs oplevelser, ligger Beach Motel Heiligenhafen direkte ud til en fantastisk badestrand, hvor du kan nyde solen og tage en afkølende svømmetur, som afslutning på en begivenhedsrig dag med masser af golf.

Går din næste golfrejse til Nordtyskland, og søger du et hotel med en fantastisk beliggenhed og golf på flere spændende golfbaner, er Beach Motel Heiligenhafen det helt rette valg for dig.

Beach Motel Heiligenhafen faciliteter

 • 115 værelser
 • 62 lejligheder
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Dampbad
 • Skønhedsbehandlinger
 • Massage
 • Fitness
 • Strand
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Beach Motel Heiligenhafen

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Beach Motel Heiligenhafen

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Beach Motel Heiligenhafen
Seebrückenpromenade 3
23774 Heiligenhafen

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kai Hartmeyer

Golf i Tyskland er for alle

Vi elsker at smutte til Tyskland og golf i Tyskland er for alle! Golf i Tyskland bliver vi aldrig færdig med.

Torben Johansen

Kan kun anbefale jer

Service i topklasse, hurtige tilbagemeldinger og medarbejdere der vil gøre alt for, at opfylde vores behov. Vi har brugt jer før og det bliver ikke sidste gang.

Johnny Tang Frandsen

Bruger jer altid

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Kan anbefales

Jeg har brugt GolfTyskland flere gange og alt har været perfekt - så det kan anbefales!