Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn

Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn ligger centralt, i byen Kühlungsborn, i rolige omgivelser og med kun 2 minutters gang til stranden.

Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn

 • Storbygolf
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 130 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn

Golfpakke 1

1 x overnatning i lejlighed
1 x greenfee
Fri adgang til spa

Morgenmad kan tilkøbes
Middag kan tilkøbes

Se detaljer

Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn

Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn er et 4-stjernet nybygget hotel fra 2001/2004, hvor du kan bo i værelser eller lejligheder. Hotellet ligger centralt, i byen Kühlungsborn, i rolige omgivelser og med kun 2 minutters gang til stranden. I 2005 blev hotellet udvidet med en spa- og wellnessafdeling.

Gæster kan nyde en rekreativ ferie, med vandre- eller løbeture eller en runde golf. Byen Kühlungsborn er en hyggelig by med nænsomt restaurerede bygninger, promenader, caféer, isboder, restauranter og butikker, som alt sammen kan nås inden for et par minutters gang fra hotellet.

Golf

Kun 10 minutters kørsel fra Aparthotel Am Weststrand ligger Golfresort Wittenbeck. Golfbanen i Wittenbeck er en 18-hullers mesterskabsbane af international klasse med et usædvanligt banedesign og er blandt de smukkeste golfbaner i Tyskland. Her bliver de naturlige landskabsforhold optimalt udnyttet, og resultatet er en meget udfordrende bane der stiller store og spændende krav til selv meget erfarne golfere.

Lejligheder

Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn råder over 59 rummelige og familievenlige lejligheder og værelser som, alt afhængig af størrelsen, har op til tre separate soveværelser, et hyggeligt opholdsområde, spisebord og badeværelse med badekar eller brusebad og i suiten er der et separat gæstebadeværelse.

Lejlighederne er også udstyret med skrivebord, værdiboks og fladskærmstv. Derudover er lejlighederne og enkeltværelserne udstyret med tekøkken med opvaskemaskine, køleskab, mikrobølgeovn, to keramiske kogeplader, kaffemaskine, elkedel og brødrister. Alle lejligheder og værelser har balkon eller terrasse.

Forplejning

Hotellets restaurant befinder sig i en udestue med udsigt over Østersøen. Her serveres der dagligt morgenbuffet, eftermiddagskaffe, kager og is. Om aftenen kan du nyde en frisklavet lækker salatbuffet, Mecklenburg-specialiteter og lækre fiskeretter samt skiftende supper. Om sommeren kan man nyde sin mad på terrassen.

Spaområde

Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn tilbyder også et lækkert spa- og wellnessområde med forskellige behandlinger. Gæster har fri adgang til sauna, dampbad og pool. Her kan du vedligeholde din krop med innovative metoder og eksklusiv naturkosmetik. Træd ind i en oase og forkæl dig selv fra top til tå. Hotellets professionelle team af fysioterapeuter, massører og certificerede kosmetologer står klar til at rådgive om den brede vifte af wellnessbehandlinger.

Mecklenburg-Vorpommern – På opdagelse i Nordtyskland

Udover fantastiske golfbaner, hoteller og resorts, så er Mecklenburg-Vorpommern måske et af Tysklands mest interessante områder, man kan besøge. Efter genforeningen i 1990 er antallet af feriegæster, både fra Tyskland og fra udlandet, steget voldsomt.

Takket være regionens beliggenhed, ved Østersøen, byder Mecklenburg-Vorpommern på naturoplevelser, som du ikke finder andre steder i denne del af Europa! Madkulturen er desuden helt unik og tager udgangspunkt i netop Østersøen og de råvarer lokalområdet kan levere. Derudover kan du også opleve kunst, spændende kultur, smukke slotte, kurbade, nationalparker og meget mere.

Vi kan på det varmeste anbefale, at du går på opdagelse i Mecklenburg-Vorpommern. For yderligere information se her: www.off-to-mv.com/da

Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn faciliteter

 • 59 værelser
 • Restaurant
 • Spa
 • Sauna
 • Dampbad
 • Wellness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn
Ostseeallee 38
18225 Kühlungsborn

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kai Hartmeyer

Golf i Tyskland er for alle

Vi elsker at smutte til Tyskland og golf i Tyskland er for alle! Golf i Tyskland bliver vi aldrig færdig med.

Torben Johansen

Kan kun anbefale jer

Service i topklasse, hurtige tilbagemeldinger og medarbejdere der vil gøre alt for, at opfylde vores behov. Vi har brugt jer før og det bliver ikke sidste gang.

Johnny Tang Frandsen

Bruger jer altid

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Kan anbefales

Jeg har brugt GolfTyskland flere gange og alt har været perfekt - så det kan anbefales!