Golf i Mecklenburg-Vorpommern

Golf i Mecklenburg-Vorpommern

Golf i Mecklenburg-Vorpommern

Golf i Mecklenburg-Vorpommern

Golf i Mecklenburg-Vorpommern

Golf i Mecklenburg-Vorpommern

GOLF I MECKLENBURG-VORPOMMERN

Mecklenburg-Vorpommern i Nordtyskland er gennem de sidste år vokset i størrelse som en feriedestination og bliver mere og mere populær blandt danske turister.

Både når det gælder golf, men også når man vil nyde de hvide sandstrande ved Østersøen, et wellnessophold, eller gå på opdagelses i DDR´s spændende historie eller bare nyde denne smukke landsdel i Nordtyskland.
Læs mere her: www.off-to-mv.com/da


Kort over golfbaner i Mecklenburg-Vorpommern

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

Golf i Nordtyskland

For golfspillere er Nordtyskland ikke længere nogen hemmelighed. Det er hurtigt rygtedes, at der her findes de herligste baner med drømmeskønne omgivelser. Med panoramablik mod havet, ved stille søer og maleriske floder eller for foden af et eventyrslot sender nybegyndere og øvede de hvide bolde med et velrettet slag ud og træner til næste handicap.

Efter at der i 1992 blev bygget den første 18-hullers golfbane ved Wismar øst for Elben nydes denne traditionsrige sportsgren med stadigt større begejstring i området. I mellemtiden er der kommet 16 moderne golfbaner i regionen som også er en udfordring for erfarne golfspillere.

Ved kysten lokker vidtstrakte mesterskabsbaner med grønne, blide bakker og spektakulære udsigter til Østersøen. Kunstigt anlagte vandløb og diger giver et afvekslende landskabsbillede og danner desuden maleriske forhindringer på fairways. Førsteklasses baner finder den ferierende golfspiller også midt ude på landet gemt bag en stille skov og en sø. De fleste slotte er omgivet af kæmpeparker med gamle egetræer. Et par har golfbanen lige uden for døren og er indrettet som elegante golfresorts. Så det er intet under, at nogle af de smukkeste baner i Mecklenburg-Vorpommern efterhånden er blevet etableret som udgangspunkt for talrige turneringer.

Byer - på sporene af købmænd og hertuger

Som små skatkamre gemmer byerne i Mecklenburg-Vorpommern på usædvanlige kulturskatte. Klostre, kirker, fyrstelige bygninger, kunstsamlinger og mange museer fortæller historier som af en billedbog.
Byer i Nordtyskland og i Mecklenburg-Vorpommern

Aktiv - Oplev Nordtyskland aktivt

For naturelskere står alle veje åbne i Mecklenburg-Vorpommern. De leder til uberørte landskaber og ofte helt ud til havet. Fra stejle kyster og blidt bølgende bakker strejfer blikket ud i uendeligheden.
Nordtyskland - aktive oplevelser

Oplev DDR-historie - 20 år efter murens fald

Der er nu gået 2 årtier siden murens fald og den tyske genforening. En begivenhed med historisk betydning og et symbol på den fredelige start på en ny tid i Tyskland, Europa og hele verden. Flere museer, samlinger og dokumentationscentre i Mecklenburg-Vorpommern udreder intensivt den yngste tyske historie.

Mecklenburg-Vorpommern

I Mecklenburg-Vorprommern finder du et utal af gode og fantastiske golfbaner og golfanlæg. Flere af disse nordtyske golfbaner har investeret mange euros i opbygning af deres golfbaner og flere af dem er uden tvivl et besøg værd.

Blandt andet kan vi anbefale at du besøger SCHLOSS Fleesensee som ligger under 100 km fra Rostock. Anlægget har 4 golfbaner, 5 hoteller, et stort spaanlæg på over 6000m2 og meget meget mere.

Balmer See Golfresort er et andet fantastisk anlæg i Nordtyskland og som kun ligger en kort køretur fra Rostock. Det velholdte Golfanlæg på 120 ha består af to udfordrende 18-hullers mesterskabsbaner (Gelber Platz og Blauer Platz) og en 9-hullers træningsbane.

WINSTONgolf´s 36-hullers mesterskabsbane ligger kun få minutters kørsel fra Schwerin. WINSTONgolf ligger på strækningen Hamburg-Berlin, med afkørsel A14 mod Schwerin/Wismar. Schwerin ligger i et smukt område, hvor der er mange seværdigheder og romantiske byer. Det tiltrækkende landskab byder på en række fritidsmuligheder som cykelture, ridning, kanoture, vandreture, etc.

Desuden er den mange gode overnatningsmuligheder i alle kategorier, fra slotte og kroer til pensionater og feriehuse.

Bestil gratis brochure om Mecklenburg-Vorpommern
Brochure om Mecklenburg-Vorprommern

Information om Mecklenburg-Vorpommern
www.off-to-mv.com/da

Oversigt over golfbaner i Mecklenburg-Vorpommern
www.golfverband-mv.de


Få 3 tilbud på din golftur til Mecklenburg-Vorpommern

Dine oplysninger

Tilvalg

Vi kontakter dig i løbet af 1-2 hverdage med dine uforpligtende tilbud